Ivoorkust Autoverhuur Gids

Wij bieden goedkope huurauto's aan in alle grote steden van Ivoorkust

Bereken uw prijs

 Vertrek locatie
Aankomst:
Vertrek:
18-24  25-70  70+
PRIJZEN VANAF
$58
PER DAG
52
PER DAG
Ivoorkust Autoverhuur - Vanaf 58 USD / Vanaf 52 EUR

Winkel, Vergelijk & Bespaar op huurauto's Ivoorkust

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Ivoorkust

De Ivoorkust Autoverhuur Gids

is de one-stop autoverhuurspecialist voor Ivoorkust.
Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Ivoorkust en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Ontdek het verbazingwekkende Ivoor kust

Ivoorkust is een West-Afrikaanse staat officieel hierna Ivoorkust.  Er worden ten minste 60 talen gesproken in Ivoorkust met het Frans als de officiële taal. De hoofdstad van Ivoorkust is Yamoussoukro met Abidjan, de grootste stad.

Benodigdheden om Ivoorkust in te kunnen reizen

Door een aantal gezondheidsrisico's is het verplicht voor iedereen die het land binnenkomt, om bij aankomst de vaccinatiekaart voor gele koorts te kunnen laten zien. Alle reizigers op burgers van de CEFA landen na hebben een visum nodig. Er zijn verschillende manieren om naar Ivoorkust te kunnen reizen, dit omvat onder andere via de lucht, met de bus, trein en auto.

Waar te verblijven in Ivoorkust

Er zijn tal van hotels en restaurants in de steden in Ivoorkust; u kunt zelfs internationale standaard hotels krijgen in de stad van Abidjan. U hebt ook een keuze van luxe, goedkoop en middelgrote bereik Onderdak in Ivoorkust. Het is altijd raadzaam om vooraf reserveren om te voorkomen dat eventuele last-minute rush ervoor zorgt dat hotels vol zitten. Sommige van de hotels waar u kunt verblijven in zijn het Novotel hotel, de ibis hotels, intercontinental Ivoire, het hotel Tiama, en vele anderen.

Plaatsen om te zien en dingen te doen in Ivoorkust

Wanneer u in Ivoorkustbent kunt u een bezoek brengen aan de voormalige hoofdstad Abidjan, en de plateaus zien die de stad omringen. U kunt eveneens een bezoek brengen aan de traditionele stad Trechville waar u veel nachtclubs, barretjes, restaurants en een centrale markt kunt vinden. U kunt in het Ifon museum en het nationale museum de Ivoriaanse geschiedenis alsmede de historische stadnbeelden en kunstwerken bewonderen onder andere die uit ivoor. Wanneer u Ivoorkust in zijn geheel wilt verkennen is het meest handige om een auto te huren en het land zelf te gaan verkennen.

U kunt in Ivoorkust ook het Afrikaanse wildleven bezichtigen. Het is zeer aangeraden om dit met een huurauto te gaan doen, ook in de wildparken met name hier kan het hectisch zijn om ter plaatse een auto te huren. U kunt het land niet verlaten zonder een bezoek aan het oudste nationale park in Ivoorkust, het Cobmoe nationaal park gelegen in het noordoosten. In dit nationale park zult u nijlpaarden, leeuwen, waterbokken en tal van andere wilde dieren kunnen zien. U kunt ook een tour doen naar het Abokouamekro reservaat, deze is te vinden op slechts één uur reizen van de hoofdstad.

Strandliefhebbers kunnen naar Assouinde beach resort gaan met onder andere zandstranden en weekend behandelingen. Andere bezienswaardigheden zijn de City of Man, korhogo en Yamoussoukro met activiteiten zoals vissen, en wandelen.

Vervoer in Ivoorkust

Enkele van de gemeenschappelijke vervoermiddelen in Ivoorkust zijn bussen, taxi's, treinen en autoverhuur. Terwijl de meeste van deze middelen betrouwbaar worden kunnen ingeschat, is de beste keuze voor het verkennen van de schoonheid van Ivoorkust  het huren van een auto. Met autohuur, heeft u toegang tot zeer veel plaatsen die anders moeilijk te bereiken zouden zijn. Taxi's kunnen ook vrij duur zijn en in slechte mechanische conditie.

Wanneer u een auto huurt, kunt u genieten van verschillende kortingen die aangeboden worden door de verschillende autoverhuurbedrijven rond Ivoorkust. Deze diensten zijn beschikbaar in grote steden evenals bij de ingang van de luchthaven en u zult ook genieten van een breed scala van auto's om uit te kiezen. Het is ook mogelijk om goedkope autoverhuur diensten met uitstekende auto pick up en drop off voorwaarden voor uw gemak.

Rijden is aan de rechterkant van de weg en de wegen zijn in goede conditie om te kunnen rijden.

De Ivoorkust Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Ivoorkust over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Ivoorkust.
Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto in Ivoorkust.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken in Ivoorkust. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Voorbeeld van enkele autoverhuurbedrijven in Ivoorkust met dagprijzen

  Luchthaven
  • Abidjan Felix Houphouet Boigny Luchthaven
    Stad
    • Abidjan

     Een deel van Ecommerce Group Ltd